SPEKTAKULARNI KONCERT

Sutra noć sevdaha uz Amiru Medunjanin na tvrđavi Stari grad u Travniku

Sutra noć sevdaha uz Amiru Medunjanin na tvrđavi Stari grad u Travniku
05.08.2021.
u 16:23
Pogledaj originalni članak

U prekrasnom ambijentu travničke i jajačke srednjovjekovne tvrđave, ovoga ljeta očekuje nas jedinstven doživljaj i glazbeno-umjetnička poslastica.

Vrhunska bh. diva sevdaha, izuzetna interpretatorka sevdalinki neprikosnovenog glasa i jedna od najznačajnijih bh. ambasadorica naših tradicijskih vrijednosti, Amira Medunjanin, u Travniku i Jajcu uskoro će ponovno probuditi onu prepoznatljivu emociju u srcima posjetitelja koju samo sevdah tako budi.

"Dugo smo priželjkivali koncerte, a s obzirom da su konačno stvoreni povoljniji uvjeti za ponovno uživanje u druženju na otvorenom, sa zadovoljstvom vas pozivamo da prisustvujete ovom veličanstvenom događaju. Također vas molimo da se pridržavate svih važećih mjera i naredbi nadležnih organa u suzbijanju koronavirusa, kako bismo ponovo nesmetano nastavili sa svim životnim navikama", poručuju organizatori.

Karte, pored online prodaje, možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: JU Zavičajni muzej Travnik, JU Centar za kulturu općine Travnik, hotel Vezir Travnik, tvrđava Stari grad, te caffe – pizzeria “Venezia” – Novi Travnik.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.