ZA PAMĆENJE

Rade Šerbedžija nastupio u predstavi 'Ćorkan' povodom 64. rođendana BNK-a

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Rade Šerbedžija nastupio u predstavi 'Ćorkan' povodom 64. rođendana BNK-a
24.02.2014.
u 10:21
Izvodeći stare pjesme i one s albuma koji je tek u pripremi Šerbedžija se prisjetio prošlih vremena, svojih prijatelja iz Zenice, Sarajeva, prostora bivše Jugoslavije
Pogledaj originalni članak

U sklopu manifestacije ''Dani Bosanskog narodnog kazališta'', kojom se obilježavaju 64 godine od osnivanja i umjetničkog djelovanja kazališta, sinoć je u Zenici izvedena predstava ''Ćorkan'', autorskog projekta Harisa Burine, a na velikoj sceni sa glazbeno-scenskim performansom nastupio je i glumac Rade Šerbedžije sa zagrebačkim bendom Zapadni kolodvor.

Izvodeći stare pjesme i one s albuma koji je tek u pripremi Šerbedžija se prisjetio prošlih vremena, svojih prijatelja iz Zenice, Sarajeva, prostora bivše Jugoslavije, ljudi sa kojima je dijelio scenu, kavane, pjesme, priče, a kojih više nema među živima.

Tijekom dvosatnog nastupa, Šerbedžija je zahvalio zeničkoj publici i domaćinima na dočeku i prilici da s njima zajedno na ''daskama koje život znače'' proslavi rođendan Kazališta.

U sklopu Dana BNK-a posjetitelji Kazališta će, u četvrtak, 27. veljače, imati priliku premijerno pogledati predstavu ''Gluha svadba'' u režiji Lajle Kaikčije i koreografiji Thomasa Steyaera.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
21:28 24.02.2014.

pa gdje si rade brate..... pa ti si neuništiv