Busovača

Predstava 'Državni lopov' odigrana pred prepunim kinom

28.05.2012., KD Vatroslav Lisinski, Zagreb - Regionalni ciklus Tocka-Tacka-Pika, gostovanje Beogradske filharmonije, Muhai Tang dirigent i Aleksej Volodin klavir. Photo: Robert Anic/PIXSELL
13.11.2015., Split - Dioklecianovi podrumi, Splitski salon, mlada umjetnica Tea Moric. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
24.06.2015., Zagreb - Novinar Marko Dejanovic u klubu Hard Place predstavio roman Karte molim. Photo: Zarko Basic/PIXSELL
13.11.2015., Split - Dioklecianovi podrumi, Splitski salon, mlada umjetnica Tea Moric. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
19.11.2015.
u 06:45
Predstava ove godine slavi svoj deseti rođendan, što je čini jednom od najstarijih 'živih' predstava u BiH
Pogledaj originalni članak

U utorak, 17. studenog 2015. godine, u prepunoj dvorani kina Theatre u Busovači odigrana je predstava "Državni lopov" koju je napisao Fadil Hadžić, veliki komediograf i osnivač zagrebačkog Kerempuha.

Zahvaljujući iznimno pozitivnoj energiji i vrhunskom profesionalizmu bosanskoherecegovačkih glumaca Nusmira Muharemovića, Irfana Kasumovića i Mirze Mušije, brojni posjetitelji uživali su u sjajnoj izvedbi komedije o dvojici zatvorenika, državnom lopovu i ženidbenom varalici, koji su sudbinski vezani za istu ćeliju, a koje nadgleda i prati zatvorski policajac.

Predstava ove godine slavi svoj deseti rođendan, što je čini jednom od najstarijih "živih" predstava u BiH. Rađena je u nezavisnoj produkciji Teatra Zenica.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.