SPKD Prosvjeta Mostar

Natječaj za 4. Šantićev festival djece pjesnika

Šantićev festival djece pjesnika
Šantićev festival djece pjesnika
26.10.2016.
u 11:27
Pogledaj originalni članak

Povodom obilježavanja godišnjice smrti našeg velikog pjesnika Alekse Šantića, SPKD Prosvjeta Mostar organizira četvrti Šantićev festival djece pjesnika koji će se održati početkom veljače 2017. godine. Na festivalu mogu sudjelovati učenici osnovnih škola iz sljedećih država: Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Makedonija, priopćeno je iz SPKD Prosvjeta Mostar. 

"Pozivamo škole, nastavnike jezika, voditelje literarnih i recitatorskih sekcija da motiviraju svoje učenike za prijavu te pozivamo učenike da se prijave i pošalju svoje radove na naš natječaj. Nadamo se da će ovaj natječaj animirati mlade da se odazovu u što većem
broju i pokažu svoj dar i ljubav prema pisanju poezije. Sve koji se odluče prijaviti na natječaj treba obvezati i ime našeg velikog pjesnika Alekse Šantića koji je slavu Mostara pronosio širom svijeta. U tom smislu svim sudionicima na natječaju želimo puno sreće i dobrodošlicu u magični poetski svijet", priopćeno je iz SPKD Prosvjeta Mostar. 

Način prijave na natječaj: Svoje radove (najviše tri) dostaviti do 31.12.2016. godine na adresu: SPKD Prosvjeta Mostar, Maršala Tita 178, 88000 Mostar, Bosna I Hercegovina ili putem e-maila: prosvjetamo@gmail.com. Za sve informacije, obratite se na broj telefona- 063 246 760, Goran Kosanić, generalni tajnik SPKD Prosvjeta, Mostar, navodi se u priopćenju. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.