Zbog uloge

Goran Bogdan otkrio koliko je kilograma izgubio u samo mjesec dana

30.11.2020.
u 07:38
Naš glumac za ulogu u filmu "Otac" morao je izgledati mršavije i bio je jako discipliniran i brzo je izgubio kilograme
Pogledaj originalni članak

Goran Bogdan je bez sumnje jedan od naših zaposlenijih glumaca i ni vrijeme pandemije koronavirusom nije previše usporilo njegov radni ritam. Naš glumac nominiran je za Europsku filmsku nagradu u kategoriji najboljeg glumca za ulogu u filmu "Otac", a trenutno snima dvije serije i vremena za odmor nema puno. U razgovoru za Gloriju veli kako mu je pandemije možda najviše utjecala na karijeru u inozemstvu i da nije bilo pandemije Goran bi sada sigurno snimao u Americi ili Velikoj Britaniji, ali bez obzira što se to nijer ostvarilo ne žali se i sretan je što u ovim nesigurnim vremenima radi. Kao glumcu tijelo mu je alat za rad, a dok je radio film "Otac" izgubio je dosta kilograma.

- Mislim da sam u vježbanju kao i svi drugi. Kada uspijem povezati nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj ugodni umor nakon vježbanja i jedva čekam sljedeći termin. No, čim preskočim nekoliko treninga, lagano se ulijenim i postane mi naporno razmišljati o utezima. Doduše, dosta toga ovisi i o ulozi za koju se pripremam. Zbog "Oca" sam smršavio 18 kilograma u nešto više od mjesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu "Močvara", koji se trenutačno prikazuje u Srbiji, morao sam se udebljati. - ispričao je.

Kaže kako je imao vrhunskog trenera uz kojeg je sve bilo lakše i s obzirom da je njegov lik u filmu jako mršav imao je jasan cilj da mora izgubiti kilograme i discipliniran je.

- Nema šanse da bih popustio i u ponoć se bacio na pršut. Uostalom, ta fizička bol koju sam osjetio kroz naporne vježbe i odricanje od hrane pomogla mi je da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik. - rekao je.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.