Scenarij po knjizi

Angelina Jolie snima film o vremenu zloglasnih "Crvenih Kmera" u Kambodži

Foto: Reuters/PIXSELL
angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL
Angelina Jolie,UN
'The Normal Heart' Premiere - New YorkBrad Pitt and Angelina Jolie attend the premiere of
US actress Angelina Jolie arrives at the 68th Golden Globe Awards presented by the Hollywood Foreign Press Association at Hotel Beverly Hilton in Beverly Hills, Los Angeles, USA, 16 January 2011. Photo: Louis Garcia/DPA/PIXSELL
06.08.2015.
u 22:10
Pogledaj originalni članak

Angelija Jolie režira film po knjizi književnice Loung Ung "First they Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers", prenosi AP.

Film će biti zasnovan na memoarima književnice o njenom iskustvu tijekom režima zloglasnih "Crvenih Kmera" u Kambodži dok je bila dijete.

Jolie će zajedno s književnicom napraviti scenarij za to ostvaranje. Lijepa glumica kazala je i da su ti memoari produbili njeno razumjevanje o tome kako djeca doživljavaju rat.
Istaknula je i da joj aktualna misija pomaže da ojača svoju vezu s Kambodžom u kojoj je rođen njen sin Maddox.

Poznata glumica je nedavno režirala film "Unbroken", koji govori o Luisu Zamperiniju, olimpijskom trkaču, kojeg su Japanci zarobili tijekom Drugog svetskog rata i "By the Sea" u kojem glumi sa svojim suprugom Bradom Pittom.

Podsjetimo, poznata glumica režirala je i film o ratu u BiH pod nazivom "U zemlji krvi i meda", nakon čega je dobila i nagradu "Večernjakov pečat",

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DE
debelacija
01:35 12.08.2015.

americka severina!!!