Branko Karačić najizgledniji za klupu

Karačić: Da, da, blizu sam Maksimira, pa ja živim na Bukovcu

Foto: 'Ivo Cagalj/PIXSELL'
Karačić: Da, da, blizu sam Maksimira, pa ja živim na Bukovcu
10.08.2010.
u 12:04
Bio je to dan kad se pretvorio u tajnicu. Veselu tajnicu.
Pogledaj originalni članak

Branko Karačić, bivši trener Šibenika, koji je još prije desetak dana slovio kao kandidat za trenera Hajduka, iz maksimirskih "dubokih grla" nominiran je kao prvi izbor Zdravka Mamića. Javljao se na telefon i svima davao isti odgovor.

– Bez komentara sam – rekao je Karačić, a isti odgovor dao je na pitanje je li ga nazvao netko iz Maksimira.

Karačić se, jednostavno, nije htio zaletjeti. Premda, nema dvojbi da Zdravko Mamić o njemu ima visoko mišljenje. Zna se da se Zdravko već i prije Zajecova smjenjivanja raspitivao o njegovim kvalitetama.

Koje je i upoznao prošle sezone kada je Karačićev Šibenik s igračem manje (isključen je bio Zec) na Šubićevcu svladao Dinamo Krune Jurčića, a Mamić s utakmice otišao već u poluvremenu.

A baš je Karačić sa Slavenom Belupom izbacio Dinamo u ligu za ostanak 2005. godine. Slaven Belupo je te godine završio na šestome mjestu. O tom rođenom Vinkovčaninu pričaju samo dobre stvari. Gdje god je radio ostavio je pozitivan trag.

– U svakom slučaju, sigurno godi to što vas spominju kao Dinamova trenera – pokušali smo "otopiti" Karačića.

Nije se dao, bio je veseo, ali ništa nije htio otkriti.

– Da, da, blizu sam Maksimira već deset godina, jer živim na Bukovcu – smijao se Karačić.

Onda vam barem neće biti teško i neće vam dugo trebati da se spustite dolje kad vam stigne Mamićev poziv. Nije odgovorio...

Podsjetimo, Karačićev je posljednji angažman bio u Šibeniku gdje je nakon ovosezonskog ispadanja iz Europe nakon poraza od Anorthosisa dao ostavku.

Osim nezadovoljstva postignutim rezultatom, mnogo se špekuliralo da je Karačić odustao od kluba sa Šubićevca i zbog sukoba s klupskom upravom.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.