Sraz kadeta

Kadeti Širokog Brijega pobjedom protiv Zrinjskog

Foto: Stojan Lasić
Kadeti Širokog Brijega pobjedom protiv Zrinjskog
10.06.2012.
u 14:01
Mlade momčadi kadeta NK Širokog Brijega i HŠK Zrinjskog odigrale su susret po jako neugodnom i sparnom vremenu
Pogledaj originalni članak

Na umjetnom travnjaku SC Musa - Karačić na Mostarskom blatu kadeti trenera Nike Kovačića svladali su vršanjake Zrinjskog trenera Nenada Gagre (1:0). Kolo prije kraja prvenstva kadetske Premijer lige BiH donijelo je zanimljiv derbi susjeda i vodećih sastava na ljestvici, Širokoga Brijega i Zrinjskog. Pobjeda jednih ili drugih gotovo im je jamčila naslov prvaka, dok je neodlučan rezultat davao najveće najveće izglede trećem kandidatu - Kozari.

Solidan posjet

Važnost utakmice privukla je u gledalište više od 200 navijača, što je rijetkost za ovu dob. Domaći su poveli pogotkom prvog topnika lige - Mirka Marića (33 pogotka) u 14. minuti iz jedanaesterca, koji je Marić sam izborio. Do odmora, obje momčadi imale su niz prigoda, ali se rezultat nije mijenjao. Široki Brijeg: Brkić, Žilić, Vrdoljak, Šaravanja, Radić, Skoko, Miličević, Petrović, Ćorluka, Marić (još su igrali: Šudić), te Zrinjski: Bandić, Ostojić, Tipurić, Buconjić, Ivanković, Jozić, Odak, Klarić, M. Galić, Vranjić i Rozić (još su igrali: J. Balić, Brajković).

Borbena utakmica

I u nastavku su igrali borbenu i tvrdu utakmicu, po velikoj vrućini i sparini, ali bez neke ljepote i velikih prigoda. Mostarci su u nastavku krenuli nešto odlučnije, no njihovi napadi nisu imali kvalitetne završnice, dok je Široki pokušavao do pogotka doći iz protiv napada. u 70. minuti domaći su ostali s igračem manje zbog drugog žutog kartona, koji je dobio Antonio Miličević. No to nije osobito promijenilo odnos snaga na travnjaku - čak su u ovom razdoblju igre Širokobriježani imali više loptu u posjedu, ali se rezultat nije promijenio. Slabiju igru svoje momčadi trener domaćih Niko Kovačić objasnio je umorom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.