POSJET

Josipović u nedjelju na Bleiburškom polju

Foto: Filip Brala/PIXSELL
Josipović u nedjelju na Bleiburškom polju
18.06.2010.
u 15:17
Josipović će prije Bleiburga obići Tezno kod Maribora, a u tom posjetu pridružit će mu se neki saborski zastupnici, predstavnici Saveza antifašističkih boraca Hrvatske te predstavnici Srpskoga narodnog vijeća.
Pogledaj originalni članak

Iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske priopćeno je da će predsjednik Josipović u nedjelju posjetiti Bleiburg nakon što prvo obiđe Tezno kod Maribora.

Ivi Josipoviću u tom posjetu pridružit će se neki saborski zastupnici, predstavnici Saveza antifašističkih boraca Hrvatske te predstavnici Srpskoga narodnog vijeća, prenosi Jutarnji list.

 - Smatramo da je posjet Teznom i Bleiburgu, u društvu navedenih predstavnika, čin jakih hrabrih ljudi, pobjednika koji su spremni suočiti se s lošijom stranom svoje pobjede - kazali su iz Ureda Josipovića i dodali da Josipovićev odlazak na Bleiburško polje omogućava odlučniji pogled u budućnost i mogućnost da se ta stranica makne iz politike.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
00:32 19.06.2010.

kazali su iz Ureda Josipovića i dodali da Josipovićev odlazak na Bleiburško polje omogućava odlučniji pogled u budućnost i mogućnost da se ta stranica makne iz politike. Ta stranica će biti zatvorena kada ti \" putnici\" priznaju da su partizani bili zločinci, a ne neki antifašisti kako se oni \"furaju\" i da su zaslužni za smrt i raseljavanje milion Hrvata.