nestala u studenom

Još jedna maloljetnica nestala bez traga, potraga za Valentinom Silaj

Foto: PU karlovačka
Još jedna maloljetnica nestala bez traga, potraga za Valentinom Silaj
31.12.2010.
u 11:16
Valetnina Silaj 9. studenog nije se vratila kući iz škole u Karlovcu. Policija moli građane za pomoć.
Pogledaj originalni članak

Nakon što se Josipa Ričković, 15-godišnja Zagrepčanka, sama javila poslije šest mjeseci izbivanja i potrage za njom, policija u Karlovcu objavila je kako je u tijeku potraga za još jednom  nestalom maloljetnicom. Riječ je o Valentini Silaj staroj 16 godina koja se još 9. studenog 2010. godine nije vratila kući iz škole u Karlovcu.

 Valentina je visoka oko 165 cm, slabije je tjelesne građe, ovalna lica, svijetloplave ravne kose, kestenjastih očiju i malog nosa.

Prema pisanju KAportala, na dan nestanka bila je odjevena u sivi jednobojni strukirani kaputić dužine do iznad koljena, s remenom oko struka, u tamnoplave traperice i u poluvisoke crne čizme od umjetnog materijala nalik na brušenu kožu.

Zabrinuti članovi obitelji nestanak su prijavili odmah sljedećeg dana, no 16-godišnjakinja do danas nije pronađena.

Kako dosadašnji pokušaji da se djevojka pronađe nisu dali uspjeha, policija moli građane, ako netko raspolaže korisnim saznanjima koja bi pomogla u njezinu pronalasku, neka nazovu najbližu policijsku postaju ili Policijsku upravu karlovačku odnosno policijsku postaju Ozalj na broj telefona 047/664-739.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.