NEREDI

Jedan navijač poginuo u sukobu navijača Hajduka i Željezničara?!

Foto: Pixsell
Jedan navijač poginuo u sukobu navijača Hajduka i Željezničara?!
06.10.2011.
u 18:11
Navijači Hajduka koji su izazvali sukob nisu iz Splita nego iz Kiseljaka
Pogledaj originalni članak

Sat vremena uoči prijateljske utakmice Željezničara i Hajduka u Sarajevu, oko 17.30 sati, izbio je veliki sukob između navijača dvaju klubova.

Oko 150 navijača Hajduka stiglo je s četiri autobusa iz Kiseljaka, uletjeli su na stadion na Grbavici preko istočne tribine i došli do dijela za domaće navijače. Dok su navijači Željezničara postavljali transparente, fizički su ih napali pa ih je policija nekako izgurala sa stadiona.

No, sukob se nastavio izvan terena. Drugi se dogodio ispred slastičarnice "Palma" nedaleko od stadiona, kada je stotinjak domaćih vandala krenulo na navijače bijelih bakljama, raketama... na što su ovi uzvratili istom mjerom.

Na zelenom je travnjaku i na cesti oko stadiona bilo mnogo krvi, mnogo je ozlijeđenih i opečenih bakljama te privedenih, a iz policije su rekli da imaju indicije kako je jedna osoba poginula, no ne znaju o čijem je navijaču riječ...

Inače, navijači iz Splita u vrijeme sukoba tek su bili na putu u Sarajevo, a iako je policija prvo javila da se utakmica otkazuje, ipak je počela oko 18.45 sati, sa 15 minuta zakašnjenja. Osam tisuća gledatelja trenutačno je na stadionu, a vođa navijača Želje apelirao je da se ne dogodi ni najmanji incident.

Uskoro opširnije...

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.