ZAVRŠNI SKUP

HSP u Čapljini se nada glasovima mladih ljudi

HSP u Čapljini se nada glasovima mladih ljudi
05.10.2012.
u 11:12
Čapljinski HSP BiH je ponosan što su uspjeli animirati veliki broj mladih i stručnih ljudi
Pogledaj originalni članak

 

 

Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine Podružnica Čapljina odrzala je  u četvrtak 04. listopada 2012. godine u 18 sati, u prostorijama hotela Mogorjelo sastanak na kojemu su prisustvovali čapljinska mlađež HSP-a BiH, te  članovi biračkih odbora i promatrači.

Nakon cjelodnevnog dijeljenja letaka i druženja sa  stanovnicima općine Čapljina održan je sastanak  na kojemu su raspravljane mnoge teme u svezi  lokalnih izbora. Jedna od tema sastanka  bila je  Lokalni izbori 2012. Ovom prilikom određen je  raspored promatrača na biračka mjesta te obuka  istih, kao i dodatno informiranje članova biračkih  odbora a sve u cilju sprječavanja nove izborne  krađe.

Čapljinski HSP BiH je ponosan što su uspjeli animirati veliki broj mladih i stručnih ljudi, što daje  dodatnu vjeru u uspjeh na predstojećim izborima ali i u realizaciju programa i aktivnom radu na  dobrobit cjelokupne zajednice.  Istaknuto je od strane kandidata za načelnika g. Stojanovića i  nositeljice liste za OV gđice Marije Raguž kako HSP BiH ima kvalitetan program, kvalitetne ljude na  listi, te su zamolili nazočne da ih podrže na predstojećim izborima.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar servo_volan
servo_volan
14:22 05.10.2012.

MA sve prevarant do prevaranta i šta tu nekom nije jasno a vidim da se delitttira sve što narod misli najbolje je da narodu začepite usta dosta više tog terora