Dinamo - Lokomotiva

Hoće li Zdravko Mamić navijati za Jurčića ili za Halilhodžića?

Foto: 'Antonio Bronic'
Hoće li Zdravko Mamić navijati za Jurčića ili za Halilhodžića?
09.04.2011.
u 07:49
Priča se kako gazda lokosa i Dinama Krunu drži na oku, kako bi ga mogao vratiti na klupu Dinama ako Vaha na ljeto ode iz Maksimira.
Pogledaj originalni članak

Vahid Halilhodžić najavljuje kako će Dinamovi igrači na posudbi u Lokomotivi danas imati poseban motiv protiv matičnoga kluba.

- A tu je i bivši Dinamov trener koji zna sve naše slabosti - kaže Halilhodžić i posebno naglašava:

- Ne dopuštam nikakvo opuštanje, bit ću jako ljutit i razočaran dogodi li nam se se neugodno iznenađenje.

Naravno da ovaj dvoboj najviše pozornosti plijeni zbog sudara bivšega i sadašnjega Dinamova trenera ili, kako neki kažu, sadašnjega i - budućega. Naime, sve se glasnije priča kako bi Vaha, ne dobije li do kraja sezone pojačanja, mogao napustiti Dinamo.

To sugerira i njegova nedavna izjava kako Dinamo nema momčad za Ligu prvaka, pa i ono papagajsko ponavljanje "ne znam što će biti sa mnom na ljeto". A u svibnju mu se pruža prilika otići kao - pobjednik. S milijun eura na računu i dvostrukom krunom, što bi mu otvorilo mogućnost novoga angažmana u Francuskoj.

To Mamiću, naravno, ne bi natjeralo suze na oči, jer, osim što bi uštedio milijun i pol eura za Vahinu još jednu i pol sezonu, ne bi se mučio s potragom za nasljednikom jer je na Kajzericu "parkirao" Krunu Jurčića kako bi ga držao na oku. A Mamić o Kruni misli sve najbolje, i njih dvojica ne bi se ni rastali prije godinu dana da inatljivi Hercegovac sam nije dao ostavku.

Poznato je da Mamić s jednakom strašću prati i Dinamove i Lokomotivine utakmice, jer lokosi su njegov izum, njegovo čedo, inkubator u kojemu stasaju najbolji Dinamovi mladi igrači. Zločesti će odmah nametnuti pitanje: hoće li Zdravko danas uopće navijati za pravi Dinamo?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.