Zimska čistka

Halilhodžićeva lista za odstrel, Morales prvi

Foto: 'Sandra Krunic/PIXSELL'
Halilhodžićeva lista za odstrel, Morales prvi
25.10.2010.
u 10:43
Dinamov trener od nekih igrača nema baš nikakvu pomoć. Calello, Slepička, Mesarić i Dodo nisu uspjeli dokazati da kvalitetom pripadaju u maksimirski sastav
Pogledaj originalni članak

Procurilo je zašto Vaha ne traži prevoditelja za španjolski. Naime, od zime mu više neće biti potreban jer je Halilhodžić, saznajemo iz pouzdanih izvora, već napravio transfer-listu na kojoj su Pedro Morales, Adrian Calello, Miroslav Slepička, Dodo i Leonard Mesarić.

Imena nisu iznenađujuća budući da se doista radi o igračima koji nisu impresionirali trenera. Naprotiv, Morales mu je svojom nezainteresiranošću zabio hrđavi nož u leđa u možda ključnoj europskoj utakmici.

Calello se nije uspio nametnuti ni Vlaku, ni Jurčiću, ni Zajecu, ni Vahi, iako su mu klupski čelnici davali vjetar u leđa, dok Slepička nikada nije iskazao napadački talent. Posrijedi su trojica igrača koje je Dinamo platio više od 5 milijuna eura i čiji ugovori od 400-tinjak tisuća eura teško opterećuju blagajnu plavih. A od njih nema nikakve koristi. Vjerojatno će se, kao s Papadopoulosom, ići na sporazumne raskide i posudbe.

Halilhodžić neće osjetiti ničiji odlazak, jer na Calellovoj poziciji dominiraju Ademi, Chago i Badelj, koji, po novome, igra izbočenije, dakle, može i umjesto Moralesa.

Dodo i Slepička, pak, nisu potrebni jer plavi već imaju četiri špice (Kramarić, Sylvestr, Beqiraj i Rukavina), a i dalje se traži klasični golgeter.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.