Rat u Kragujevcu

'Grobari na tribinu ubacili navijača Zvezde, tukli ga i zapalili mu dres'

Foto: Pixsell
'Grobari na tribinu ubacili navijača Zvezde, tukli ga i zapalili mu dres'
11.02.2013.
u 09:31
Policija je u svom službenom izvješću istaknula kako su navijači Partizana krivi za izazivanje nereda u finalu srbijanskog košarkaškog kupa.
Pogledaj originalni članak

Još se nisu smirile strasti nakon jučerašnjeg prekinutog finala srbijanskog košarkaškog kupa, ali barem se zna tko je kriv za cijelu sramotu. Policija je u svom službenom izvješću istaknula kako su nerede izazvali navijači Partizana, koji su na svoju tribinu ubacili navijača Crvene zvezde, tukli ga, a zatim mu skinuli dres i zapalili. Pristaše crveno-bijelih krenule su spašavati svog člana pa je došlo do obračuna. A veće incidente, navodi policija, spriječila je pravovremena reakcija interventnih snaga, u čijim je redovima također bilo četvero lakše ozlijeđenih.

No, za definitivni prekid utakmice odlučili su se, navode u policiji, nakon što je trener Partizana Duško Vujošević, kad se već sve smirilo, krenuo u verbalni obračun s predsjednikom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem. Njih dvojicu smirivati je morao i predsjednik Srbijanskog košarkaškog saveza Dragan Đilas.

Utakmica, prekinuta u 26. minuti pri rezultatu 43:43, nastavit će se danas u 19 sati, ali bez publike.

>>Prekinut finale kupa zbog tučnjave navijača Partizana i Zvezde

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.