Zenica

GOŠK na gostovanju u Zenici nije osvojio ni bod

Foto: Zoran Grizelj
GOŠK na gostovanju u Zenici nije osvojio ni bod
09.05.2013.
u 10:00
Čelik je u prvom dijelu bio bolji. U nastavku je bolji bio GOŠK koji je ipak izgubio
Pogledaj originalni članak

Pred početak utakmice počeo je jak pljusak koji je nakon nekoliko minuta prestao, ali je dobro osvježio travnjak. Prvi su u prilici bili domaćini, ali se Saša Kajkut i Emir Jusic nisu proslavili. U 19 min. Dedić je bio u prilici, ali je Sušac odlično reagirao i skrenuo loptu u korner. Čelik je poveo u 22. minuti preko Saše Kajkuta. Bio je to sjajan šut Čelikovog golgetera s oko 20-ak metra.

Poletni Čelik

Nakon vodstava Čelik je pokušavao da brzim akcijama poveća rezultat, ali nisu uspijevali u svojim kombinacijama. U 37. minuti domaći su uvećali svoje vodstvo preko Alena Dedića. Akcija je krenula od Lakičevića koji je kombinirao s Dedicem i Kajkutom. Napadač Čelika je bio u dobroj prilici da šutira, ali se odlučio na proigravanje Dedića koji se prošetao pred vratara Sušca i plasirao loptu u mrežu. U 45 minuti Perić je spasio siguran pogodak kada je ispred Dedića izbacio loptu u korner.

U drugom poluvremenu trener GOŠK-a Davor Mladina je napravio dvije izmjene i u igru uveo Tomislava Ivcica i Iliju Rajiča umjesto Miljenka Bošnjaka i Maria Vasilja. Na žalost gostiju, promjena u sastavu nije donijela nikakvu promjenu u igri. Na sredini terena nisu mogli ostvariti niti minimalnu premoć, što je rezultiralo nezaposlenošću vratara domaćih Adilovica.

Ivičić precizan

Ipak, u 62 minuti Ivičić je pokušao šutom iskosa iznenaditi domaćeg vratara, ali bezuspješno. Dva minuta kasnije Huseinspahić je odlično centrirao s lijeve strane pronašao u 16-ercu Mešanovica, čiju loptu ispod grede Sušac izbacuje u korner. Ipak, GOŠK je smanjio rezultat preko Tomislava Ivičića. Nakon što je Bekić pokušao nadmudriti Mišića, on je igrao rukom i sudac Dragan Skakic opravdano je pokazao na bijelu točku. Siguran realizator najstrože kazne bio je Tomislav Ivičić. U 88. minuti nakon nesporazuma Bonacina i vratara Sušca lopta je pogodila Mešanovica i odbila se s 25 metara, ali je prošla kraj lijeve vratnice gola gostiju. Do kraja susreta rezultat se više nije mijenjao, a domaći su slavili nova tri boda.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.