Rukomet

Garmaz: Naši mladi su priredili ugodno iznenađenje

Garmaz: Naši mladi su priredili ugodno iznenađenje
11.10.2012.
u 10:05
Ovog puta uz nekoliko iskusnih igrača mostarske momčadi zapaženu partiju pružili su i neki najmlađi rukometaši
Pogledaj originalni članak

Momčad rukometaša Zrinjskog slavila je u prošlom kolu svog prvenstva protiv sastava Dervente (32:29). Izabranici Filipa Garmaza uoči spomenutog susreta i nisu imali previše šanse, ali kako je susret odmicao, svojom su dobrom igrom izborili zaslužena tri boda.

Pohvala za mlade igrače

- Moram kazati kako je to bilo jedno ugodno iznenađenje. Naši iskusniji igrači su odigrali odličnu utakmicu, a kako je susret odmicao, neki od naših mladih rukometaša podigli su razinu svoje igre i na kraju odigrali odličnu utakmicu u kojoj smo ostvarili pobjedu i tri boda - kazao nam je trener rukometaša Zrinjskog Filip Garmaz.

Prva pobjeda

Rukometašima Zrinjskog ovo je bila prva prvenstvena pobjeda, u tri utakmice, koje su do sada igrali u prvenstvu. Sigurno će i taj detalj dodatno podići moral mlade mostarske momčadi.

- Nas u iduću srijedu očekuje utakmica u Goraždu. Sigurno nam ni na tom susretu neće biti nimalo lako, ali dat ćemo sve od sebe kako bi odigrali što bolje. I ova pobjeda nam na psihološkom planu može dobro doći. Idemo iz susreta u susret, a svaka utakmica za nas će biti neko novo dokazivanje - zaključio je Garmaz.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.