Ekskluzivno

Edin Džeko: Za naslov prvaka nam treba baš Luka Modrić!

Foto: 'Joe GiddensPress Association/Pix'
Edin Džeko: Za naslov prvaka nam treba baš Luka Modrić!
11.04.2012.
u 08:15
- Luka, dođi! Borit ćeš se za titulu, igrati u LP-u i imati sjajnu plaću - poziva Džeko našeg reprezentativca u Manchester City
Pogledaj originalni članak

U ekskluzivnom intervjuu za Večernji list zvijezda Manchester Cityja i najskuplji nogometaš iz država nastalih raspadom SFRJ Edin Džeko rekao je:

- Uh, Modrić je strašan igrač! Da, svi ga traže, ali ja bih najviše volio kada bi on došao u City. Bio bi nam veliko pojačanje, jer nam nedostaje igrač s njegovim rješenjima. Uz to, u Cityu bi imao sve: od Lige prvaka, borbe za naslov, do dobre plaće, i navijam za to da izabere City!

Džeko je prijatelj s Mandžukićem, proglašenim njegovim nasljednikom u Wolfsburgu.

- Ne čujemo se često, ali kad razgovaramo, ispričam mu što se događa kod mene, a on meni kaže što ima u Wolfsburgu i to je to. Ne dajem mu savjete, jer je Mandžo dovoljno pametan, zreo i inteligentan da zna najbolje i nema razloga da mu ja solim pamet. Već je napravio mnogo u Wolfsburgu i vjerujem da će napraviti još toliko.

No, s Felixom Magathom, s kojim je i Mandžo imao problema, nije u kontaktu.

- Dok sam bio u Wolfsburgu, Magath je otišao u Schalke i prestali smo kontaktirati, što je zapravo i razumljivo. Zamislite da je sa svim igračima koje je trenirao ostao u kontaktu, morao bi se dnevno čuti s tisućama igrača, ha-ha!

>> Što Džeko kaže o Jelaviću, Ćiri, Manciniju, Balotelliju i raspletu engleskog prvenstva čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.