NAPAD

E. Jevrić pretučen, završio u bolnici s teškim ozljedama

Foto: VL FOTO
E. Jevrić pretučen, završio u bolnici s teškim ozljedama
06.05.2011.
u 10:38
Zvijezda YouTubea prošlog tjedna je pretučena u središtu Sarajeva. Ekrem je nakon izlaska iz bolnice slučaj prijavio policiji
Pogledaj originalni članak

Bivši sudionik showa ‘Farma’ i zvijezda YouTubea Ekrem Jevrić prošlog tjedna je pretučen u središtu Sarajeva nakon čega je s teškim ozljedama prevezen u bolnicu, piše sarajevski tabloid ‘Express’.

Prema jednoj od verzija, Jevrića su na aerodromu dočekala dvojica muškaraca te ga ugurali u vozilo, odveli u nepoznatom pravcu, pretukli i ostavili samog. Prema drugoj verziji, pratili su ga do stana njegove sestre gdje su ga oteli dok se vraćao po stvari. Poslije je navodno obitelji javljeno da se Ekrem nalazi u bolnici u kojoj se pojavio krvav s teškim ozljedama glave. To što je Ekrem ozlijeđen, nije spriječilo neke od članova medicinskog osoblja da se fotografiraju s njim.

Jevrić je po izlasku iz bolnice slučaj prijavio policiji. Pretpostavlja se da su mu napadači poznati te da razlog napada leži u neriješenim računima i dugovanjima. Kako je Ekrem državljanin SAD-a, slučaj je prijavio i američkom konzulatu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KO
kolovoz
17:49 07.05.2011.

nije lako kad slava udari u glavu-a bome jos bolnije kad zbog slave udare po glavi