POVIJESNI TRANSFER

Džeko: Čuo sam za sukobe u Cityju, ali meni su svi raja!

Foto: PA/Pixsell
Džeko: Čuo sam za sukobe u Cityju, ali meni su svi raja!
11.01.2011.
u 09:06
Odlično sam se snašao s engleskim i mislim da će Englezi cijeniti to što sam došao na Otok pripremljen, kaže Džeko
Pogledaj originalni članak

Odmah nakon potpisivanja ugovora za Manchester City Edin Džeko na tečnom je engleskom dao intervju za klupsku internetsku stranicu.

– Posljednji put sam engleski govorio još u osnovnoj školi i malo prošle godine kada sam morao odgovarati na pitanja engleskih novinara. Mislim da sam se odlično snašao, što mi je drago jer će i Englezi cijeniti što sam došao pripremljen – rekao je Džeko.

U Englesku je otišao prilično nespreman, u odnosu na igrače Cityja. Naime, imao je 10 dana odmora, a na početku priprema s Wolfsburgom se prehladio pa je izgubio snagu.

– Bio sam bolestan i na prvom treningu vidio sam da mi nedostaje snage.

Tvrdi da nije opterećen što je igrač čiji je transfer najskuplji u Bundesligi. Engleski mediji Cityjeve zvijezde nazivaju pijanim milijunašima. Na treningu su se nedavno potukli Kolo Toure i Adebayor, a prije njih sukobili su se Boateng i Balotelli.

– Da, znam da se to događalo, ali na treningu je nevjerojatno pozitivno ozračje. Svi su opušteni. Kako bismo mi iz Sarajeva rekli, svi su raja. U svakom klubu ima sukoba među igračima, Bilo ih je i u Wolfsburgu.

Džeko se na prvom treningu upoznao sa svim suigračima, a najviše se, kako nam je priznao, zadržao u razgovoru s Aleksandrom Kolorovom, te Boatengom, Kompanyjem i De Jongom.

– Drago mi je da sam opet u plavoj boji – uza smiješak zaključio je Džeko aludirajući na to da Željezničar, u kojem je počeo karijeru, također ima dresove plave boje.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KI
kitikat
19:29 11.01.2011.

bravo dzeki