podignuta optužnica

Don Sinanović optužen zbog ubojstva na mah

Foto: Dubrovački vjesnik
Don Sinanović optužen zbog ubojstva na mah
02.11.2012.
u 10:19
Optužnicom se okrivljenika tereti da je u Banićima (općina Dubrovačko primorje) ubio predsjednika Mjesnog odbora Marka Kraljevića.
Pogledaj originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku podiglo je optužnicu protiv don Ivice Sinanovića zbog počinjenja kaznenog djela ubojstva na mah. Optužnicom se okrivljenika tereti da je u noćnim satima oko 1.20 sati 22. svibnja ove godine u Banićima (općina Dubrovačko primorje) ubio predsjednika Mjesnog odbora Marka Kraljevića. DORH navodi da je Kraljević bez povoda i u alkoholiziranom stanju došao pred Župni ured vičući i prijeteći te je udarcem noge otvorio zaključana ulazna vrata i tako ušao u Župni ured.

Potom je nogom udario u vrata dnevnog boravka i nakon što ga je Kraljević udario šakom u lice, a što je, kako navodi DORH, kod Sinanovića prouzročilo snažno uzbuđenje i bijes, udario Kraljevića šakom u predjelu lica. 

Od udarca je pao na pod, a dubrovački svećenik ga je, u cilju da ga liši života, šakom više puta udario po licu uslijed čega je Kraljević zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te preminuo. Sinanović je nedavno izjavio kako mu je jako teško i žao zbog svega što se dogodilo, te da noću teško spava.

>>Don Sinanović: Žao mi je što sam ubio Marka, to je moj križ!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.