razbijesnila ga

Do smrti izgrizao otrovnu kobru jer je ona njega ugrizla prva

Foto: Arhivska fotografija
Do smrti izgrizao otrovnu kobru jer je ona njega ugrizla prva
23.08.2012.
u 12:30
Mohamed Salmo Miya (55) iz Nepala bio je toliko ljut kada ga je ugrizla zmija u rižinom polju da je i on nju odlučio ugristi i tako ju ubiti
Pogledaj originalni članak

\"Oko za oko, zub za zub\", tom se izrekom vodio 55-godišnji Mohamed Salmo Miya iz Nepala kada ga je u utorak u polju riže ugrizla otrovna kobra. Muškarac je, naime, zmiji vratio istom mjerom. Bio je toliko bijesan što ga je otrovnica ugrizla da je i on nju grizao sve dok nije umrla.

– Mogao sam ju ubiti štapom, ali sam ju ugrizao jer sam bio jako ljut – ispričao je 55-godišnjak, piše Reuters. Dogodilo se to u selu udaljenom 200 kilometara od nepalskog glavnog grada Kathmandua.

Policija je izvijestila kako je muškarcu pružena liječnička pomoć te nije u opasnosti od smrtonosnog trovanja i da se neće teretiti zbog ubijanja zmije jer nije među ugroženim vrstama.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CR
Croata90
21:40 24.08.2012.

LeCoeurSec, koji je to vrag? Prava homoseksualcima, pa onda pedofilima, pa sad i zmijama? Liberal par excellence.

LE
LeCoeurSec
13:57 23.08.2012.

Čuj, on bio ljut... A to što je kobra s pravom njega ugrizla, ljuta jer joj čovjek oduzima stanište prirodno gdje kao vrsta obitava puno prije nego je Homo sapiens bio i u planu, to nema veze? Budala...