Panika u SAD-u

Dječak (7) donio pištolj u školu: 'Mislio sam da će nas pobiti'

Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Dječak (7) donio pištolj u školu: 'Mislio sam da će nas pobiti'
18.01.2013.
u 11:20
– Mislio sam da će nas pobiti... Otišli smo u stražnji dio razreda. S prijateljem sam se sakrio iza nekih kompjutera – kazao je 11-godišnjak Javier Ferrufino
Pogledaj originalni članak

Sedmogodišnjak u SAD-u u školskoj torbi u školu donio je pištolj, samo dva dana nakon što je guverner New Yorka Andrew Cuomo potpisao zakon o ograničavanju kupnje i nošenja oružja, piše RT.

Nakon što je poluautomatski pištolj pronađen u torbi dječaka, škola je jučer zatvorena. Policija je uz pištolj pronašla i metke u đačkoj torbi. Dva sata nakon što je dječak došao u školu, njegova majka doznala je da ima pištolj. Dječak joj je kazao da ga je dao prijatelju iz razreda zbog čega je ona odmah nazvala ravnatelja. Učenicima su tada zabranili izlazak iz škole.

– Mislio sam da će nas pobiti... Otišli smo u stražnji dio razreda. S prijateljem sam se sakrio iza nekih kompjutera – kazao je New York Timesu 11-godišnjak Javier Ferrufino. Još nije poznato kako je tako mali dječak došao u posjed pištolja, a ne zna se i je li znao da ga nosi u torbi.

U SAD-u je panično stanje zbog posjedovanja oružja izbilo nakon masakra u školi Sandy Hook.

 >>VIDEO S pištoljem pozirala za Facebook pa slučajno ubila brata

>>Minnesota: Učiteljica u školu došla s napunjenim Magnumom

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.