ARGENTINAC MIGLIORE

Dinamov vratar nedavno izašao iz pritvora zbog prikrivanja ubojstva

Foto: radiolared.multimediosamerica.com.ar
Dinamov vratar nedavno izašao iz pritvora zbog prikrivanja ubojstva
28.05.2013.
u 11:48
Pablo Migliore stiže u Zagreb obaviti liječnički pregled i potpisati za plave, a prije mjesec dana platio je jamčevinu od 200 tisuća dolara za puštanje iz pritvora
Pogledaj originalni članak

Pitanje je trenutka kada će Dinamo predstaviti novog vratara, Argentinca Pabla Migliorea. Igrač "Papinog kluba" San Lorenza danas bi trebao stići u Zagreb, obaviti liječnički pregled i potpisati za plave, a prije polijetanja u Hrvatsku izjavio je:

- Dobio sam priliku igrati u inozemstvu i želim je iskoristiti. Momčad u koju idem igrat će kvalifikacije za Ligu prvaka -  prenosi Reuters Miglioreove riječi.

No, ovaj 31-godišnjak već se može smatrati kontroverznom pojavom iako se ovdje još nije stigao  nikome zamjeriti.

Naime, 31. ožujka uhićen je zbog sumnji da je pomagao "visoko pozicioniranom članu navijača Boce Juniors u prikrivanju ubojstva iz 2011. godine", piše Reuters. Navodno se radilo o premlaćivanju jednog muškarca koji je potom preminuo od pretrpljenih ozljeda. Migliore je proveo 40 dana u zatvoru zbog povezanosti s ubojstvom, a pušten je uz jamčevinu od 200 tisuća dolara.

- Danas sam bio kod suca da riješim zadnje papire vezane za ovaj slučaj. Sudac se usuglasio s mojim prelaskom u Dinamo, a vidjet ćemo s vremenom hoću li se trebati vraćati u Argentinu - objasnio je vratar.

Migliore je igrao za Huracan, Bocu Juniors i Racing Club prije nego je došao u San Lorenzo za kojeg je branio u 26 utakmica, primio 23 gola i 11 puta sačuvao mrežu.

>> El Soudani potpisao za Dinamo: Idemo u Ligu prvaka!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.