Popularne cijene

Dinamo potvrdio: Na utakmicu protiv Černomoreca već za pet kn

Foto: Borna Filić/Pixsell
Dinamo potvrdio: Na utakmicu protiv Černomoreca već za pet kn
15.09.2013.
u 10:24
Kao i prije ove sezone, prodaja će biti personalizirana što znači da će se svaka ulaznica kupovati na ime i prezime
Pogledaj originalni članak

U prvom kolu Europske lige Dinamo u četvrtak dočekuje ukrajinski Černomorec. Iz kluba su javili da će ulaznice za tu utakmicu ponovno biti po popularnim cijenama: zapad 15 kuna, istok deset kuna i sjever pet kuna.

Prodaja ulaznica za utakmicu Dinamo – Černomorec počinje u ponedjeljak, 16.9., na blagajnama u Maksimirskoj koje će raditi od 10 – 18 sati.Blagajne će u istom radnom vremenu raditi i u utorak, 17.9., i srijedu, 18.9., dok će na dan utakmice, 19.9., ako ostane ulaznica raditi i ostale blagajne.

Kao i prije ove sezone, prodaja će biti personalizirana što znači da će se svaka ulaznica kupovati na ime i prezime. Jedna osoba moći će kupiti maksimalno četiri ulaznice, ali za svaku treba predočiti osobnu iskaznicu, putovnicu, domovnicu ili rodni list (kopije svega također vrijede). Na svakoj ulaznici bit će vidno istaknuto ime i prezime vlasnika ulaznice te će svatko pri ulasku na stadion morati pokazati dokument kojim se potvrđuje kako osoba koja piše na ulaznici zaista ulazi na tribinu.

Također, vrlo je bitno naglasiti kako svi gledatelji moraju sjesti na označena mjesta na svojim ulaznicama, a redari će provoditi kontrolu poštivanja reda sjedenja.

>>Soudaniju samo jedna utakmica kazne, propušta Černomorec

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.