Uhićenje u Kaknju

Zbog posjedovanja i stavljanja droge u promet, uhićen 21-godišnji M. B.

Zbog posjedovanja i stavljanja droge u promet, uhićen 21-godišnji M. B.
15.01.2016.
u 07:00
‘Mladog dilera su policijski službenici pronašli u kući, a u pretresu je pronađena marihuana bruto težine 81,85 grama’, kazali su iz policije
Pogledaj originalni članak

U kakanjskoj ulici Željeznička, u naselju Čatići, policijski službenici su na osnovi naredbe koju je izdao Općinski sud u Kaknju izvršili pretres kuće koju koristi osoba inicijala M. B., rođena 1995. godine, iz Kaknja.

Pretres je izvršen u okviru aktivnosti poduzimanih po operativnim saznanjima da se navedena osoba može dovesti u vezu sa zloupotrebom opojnih droga. Ono na što se sumnjalo od početka akcije, na kraju se i pokazalo istinitim. - Prilikom pretresa pronađeno je 15 paketića umotanih u aluminijsku foliju, jedna PVC kutija, jedna papirnata kutija i jedna PVC vrećica, sa sadržajem suhe biljne tvari koja asocira na opojnu drogu marihuanu, bruto težine 81,85 grama - objasnili su iz MUP-a Zeničko-dobojske županije.

Dvadesetjednogodišnja osoba inicijala M. B. je nakon pretresa uhićena i zadržana u službenim prostorijama, gdje je nad njom izvršena kriminalistička obrada.

Nakon prikupljenih dokaza i dokumentiranja ovog kaznenog djela, Policijska postaja Kakanj prijavit će uhićenog Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedopuštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga iz članka 238. Kaznenog zakona Federacije BiH.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.