spriječeno krijumčarenje

Zaplijenjeno 1,6 kg kokaina u Preševu

Foto: ilustracija
Zaplijenjeno 1,6 kg kokaina u Preševu
18.09.2016.
u 10:26
Carinici su automobil uputili na snimanje mobilnim skenerom i ubrzo su na snimku uočene nepravilnosti u podu, između prednjih sjedišta
Pogledaj originalni članak

Carinici su u subotu na izlaznoj strani graničnog prijelaza Preševo spriječili pokušaj krijumčarenja 1.672 grama kokaina skrivenog u specijalno napravljenom prostoru u podu između prednjih sjedišta jednog automobila.

Kako prenosi Tanjug, na temelju analize rizika carinici iz Odjela za suzbijanje krijumčarenja izdvojili su za detaljan pregled automobil ''citroen C8 '' belgijskih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnji srpski državljanin putujući iz Belgije prema Makedoniji.

Carinici su automobil uputili na snimanje mobilnim skenerom kako bi potvrdili svoje sumnje, i ubrzo su na snimku uočene nepravilnosti u podu, između prednjih sjedišta. Kako bi došli do skrivenog sadržaja, carinici su razmontirali dio vozila na koji je snimka sa skenera ukazao i tu otkrili zakamufliran bunker u kome su se nalazila četiri paketa droge. U ovim paketima ukupno se nalazilo 1.672 grama kokaina.

Nakon otkrivanja, droga, putnik i njegov automobil predati su policiji.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.