Istraga ubojstva

Vladikin nećak ubijen iz osvete za lanjsku mafijašku ‘sačekušu’?

Vladikin nećak ubijen iz osvete za lanjsku mafijašku ‘sačekušu’?
07.07.2016.
u 09:00
Pogledaj originalni članak

Zbog ubojstva biznismena Mirka Milićevića zvanog Hajčar (42), koji je ubijen u petak navečer u subotičkom naselju Novi grad, privedeno je ukupno 11 osoba, a sudac Višeg suda odredio je pritvor četvorici, među kojima su Stevan Vilotijević, brat ubijenog Filipa Vilotijevića, i Alen Kurin (26), koji je prošlog ljeta preživio ranjavanje u “sačekuši” na Aleksandrovim salašima na , a u kojoj je i ubijen Filip. Ostalima su izrečene mjere zabrane. U petak u 22.19 sati, kada se Hajčar vraćao na motociklu kući iz jednog kafića u središtu grada, ubojica je pucao nakon što mu je zazvonio telefon zbog čega nije mogao brzo reagirati na prve pucnje.

Kada se Hajčar uspio zaustaviti, sići s motocikla i potrčati, ubojica je ispalio još dva metka i usmrtio ga.

Mirko Milićević, inače sin rođene sestre bačkog vladike Irineja Bulovića, nadimak Hajčar dobio je jer je još devedesetih godina predvodio skupinu zvanu “Hajčari”, mladiće koji nisu prezali ni od čega, zbog čega su ih se mnogi Subotičani bojali.

Prije devet godina postao je većinski vlasnik “Suboticafilma” i započeo uređenje kina, ali je namjena objekta preimenovana. Prije izvjesnog vremena netko od susjeda prijavio je dvoje ljudi u blizini njegove kuće i policija ih je uhvatila s kantom benzina.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.