STRAŠNA NESREĆA U HRVATSKOJ

Dvije osobe poginule u sudaru dva kamiona i dva auta na autocesti

Foto: HAK
Foto: HAK
09.09.2020.
u 18:24
Policija je na terenu, a iz PU zagrebačke kažu da još nemaju informacija o ozlijeđenim
Pogledaj originalni članak

Dvije osobe poginule su u prometnoj nesreći između dva teretna i dva osobna vozila koja se dogodila danas oko 16 sati na A3, 3 km nakon odmorišta Ježevo u smjeru istoka, izvijestila je PU zagrebačka. Dodaju da je do nesreće došlo "za sada iz neutvrđenih razloga i na neutvrđen način", a nakon čega je izbio požar.

- Zbog sigurnosti ostalih sudionika u prometu zatvoren je promet od izlaza Rugvica u smjeru istoka i od izlaza Ivanić Grad u smjeru zapada, promet se odvija obilazno na lokalne ceste. Sva vozila zatečena između mjesta događaja se postupno propuštaju. Požar je lokaliziran međutim i dalje se gasi postepeno. U suradnji s nadležnim službama žurno se priprema sjeverni kolnik A3, između čvora Rugvica i Ivanić grad za dvosmjerni promet jednim kolničkim trakom. Očevid će se obaviti čim se steknu uvjeti - poručili su iz policije.

- Prolazili smo suprotnim trakom i vidjeli gust dim, kad smo došli bliže, prizor je bio šokantan - ispričao je svjedok za 24sata. Nesreća je uzrokovala veliku gužvu i vozi se obilaznim pravcima.

Foto: Čitatelj

Foto: HAK
Foto: HAK

- Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između naplatne postaje Zagreb-Istok i čvora Ivanić Grad, prekinut je promet u oba smjera. U smjeru istoka obilazno se vozi preko Rugvice, a u smjeru zapada preko čvora Ivanić Grad - izvijestili su iz HAK-a.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.