oglasio se i ZET

Užas u Zagrebu: Žena pala pod autobus na Črnomercu, vozač iznimno potresen i u šoku

Foto: Čitateljica
Užas u Zagrebu: Žena pala pod autobus na Črnomercu, vozač iznimno potresen i u šoku
15.04.2023.
u 10:38
- Hitna pomoć je unesrećenu osobu odvezla u bolnicu te nemamo detaljnije informacije o težini ozljeda, dok je vozač autobusa iznimno potresen i u šoku. Nadamo se da se ne radi o težim ozljedama te da će se unesrećena osoba čim prije oporaviti - kazali su nam ovog jutra iz ZET-a.
Pogledaj originalni članak

Prizor koji je ovoga jutra zatekao putnike na okretištu tramvaja i autobusa na zagrebačkom Črnomercu prilično je uznemirujuć. Pod još nerazjašnjenim okolnostima došlo je do nesreće u kojoj je, kako doznajemo, ženska osoba pala i završila ispod gradskog autobusa ZET-a koji je stigao na okretište.

Do Manovog autobusa linije 126 (Črnomerec - Gornja Kustošija-Krvarić) ubrzo je stigla hitna medicinska pomoć koja je započela izvlačenje gospođe, javlja nam čitateljica koju je prizor jutros zatekao na okretištu.

Foto: Čitateljica

O svemu smo pitali i ZET, a upit o detaljima ovog događaja poslali smo i zagrebačkoj policiji.

Iz policije su za Večernji list potvrdili kako su dojavu zaprimili oko 9 sati te da policijski službenici vrše očevid na mjestu nesreće nakon kojeg će biti poznato više detalja o naletu autobusa na putnicu na Črnomercu. Osobu je preuzela hitna medicinska pomoć te je prevezena u bolnicu.

- U 9 sati na terminalu Črnomerec u zoni pješačkog prijelaza došlo je do naleta autobusa linije 126 na pješakinju. Odmah je pozvana Hitna pomoć koja je unesrećenu osobu odvezla u bolnicu te nemamo detaljnije informacije o težini ozljeda, dok je vozač autobusa iznimno potresen i u šoku. Nadamo se da se ne radi o težim ozljedama te da će se unesrećena osoba čim prije oporaviti - kazali su nam ovog jutra iz ZET-a.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.