Akcija MUP-a Srbije

Uhićeni kamatari koji su oteli mladića zbog duga od 1500 eura

Uhićeni kamatari koji su oteli mladića zbog duga od 1500 eura
21.01.2018.
u 08:12
Pogledaj originalni članak

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Beogradu, u koordinaciji s kolegama iz Niša, brzom i učinkovitom akcijom pronašli su S. M. (32) iz sela Izvor kod Pirota, koji je u petak navečer bio otet u Beogradu zbog duga od 1500 eura.

Kako Blic doznaje, istodobno su stavljene lisičine na ruke trojici muškaraca iz okolice Pirota, koje se sumnjiči za njegovu otmicu - Ž. A. (36) i M. K. (22) iz sela Berilovac i D. N. (53) iz sela Izvor.

I oteti muškarac i trojica osumnjičenih otmičara zaustavljeni su u četvrtak navečer oko 23.45 na naplatnoj rampi kod motela Nais, nadomak Niša, u automobilu opel astra karavan, trsteničkih registracijskih oznaka.

Vozilo s otetim muškarcem, koje je odgovaralo opisu, na autocesti je uočio policijski “presretač” koji je odmah o njegovu kretanju obavijestio Policijsku upravu u Nišu. Alarmirana je ophodnja Prometne policije Policijske postaje za autocestu, koja ga je zaustavila na naplatnoj rampi Nais kod Niša.

Vozilom je upravljao Ž. A., na suvozačkom mjestu nalazio se D. N., dok su se na stražnjem sjedalu nalazili M. K. i oteti S. M.

- S. M. je boravio u naselju Krnjača u Beogradu, gdje je radio na nekim privremenim poslovima. Prije nekog vremena od jednog od trojice osumnjičenih pozajmio je 150 eura.

Međutim, kako mu neko vrijeme nije vratio dug, kamata je narasla na 1500 eura, zbog čega su došli u Krnjaču i oteli ga - priča izvor Blica.

- Prema njegovim riječima, budući da su ga kamatari tukli, on se po oslobađanju požalio policiji pa je utvrđeno kako ima lakše ozljede. Nakon oslobađanja, pružena mu je i medicinska pomoć, a trojica osumnjičenih su uhićena - kazao je izvor iz policije.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.