GPBiH

Uhićena dva državljanina BiH te državljanin Slovenije

Uhićena dva državljanina BiH te državljanin Slovenije
15.03.2016.
u 13:09
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Jedinice granične policije Orašje noćas su uhitili državljanina BiH N.M. (1976.). priopćeno je iz Granične policije BiH.

Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuju općinski sudovi Lukavac, Kalesija i Tuzla zbog kaznenih djela „teška krađa“. Osoba je kontrolirana na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje prilikom ulaska u BiH.  

Na zračnoj luci u Tuzli sinoć u 23.30 sati na letu iz Geteborga uhićena je A.B. (1977.). Graničnim provjerama utvrđeno je da državljanku BiH potražuje Tužiteljstvo Zeničko-dobojske županije zbog kaznenog djela „krivotvorenje isprave“, te Općinski sud Tešanj zbog kaznenih djela „zlouporaba položaja ili ovlasti“ i „prevara“.

Istog dana policijski službenici Jedinice granične policije zračne luke u Tuzli na letu za Dortmund otkrili su krivotvorenu putnu ispravu i vozačku dozvolu Slovenije na ime F.P. (1985.), državljanina Slovenije. F.P. uhićen je, a krivotvoreni dokumenti privremeno oduzeti. Uhićene osobe bit će predane nadležnim organima stoji u priopćenju iz GPBiH.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.