Sarajevo

Uhićen zaštitar jer je pretukao gosta u ugostiteljskom objektu

Uhićen zaštitar jer je pretukao gosta u ugostiteljskom objektu
07.02.2016.
u 12:15
U policijskom izvješću se navodi da su H.M. i Š.A. zadobili ozljede u fizičkom sukobu s radnicima zaštitarske agencije
Pogledaj originalni članak

U tijeku jučerašnjeg dana pripadnici MUP-a Sarajevske županije dobili su prijavu da su osobe inicijala H.M. i Š.A. zadobili teške tjelesne ozljede u ugostiteljskom objektu "Pub Walter", u sarajevskoj općini Centar, nakon čega je jedna osoba uhićena. 

Nakon prijave policija je izašla na mjesto događaja gdje su utvrdili da je osoba Š.A. zadobila teške tjelesne ozljede u predjelu glave, te je prebačena na odjel neurokirurgije na UKCS, javlja Klix. 

U policijskom izvješću se navodi da su H.M. i Š.A. zadobili ozljede u fizičkom sukobu s radnicima zaštitarske agencije, koja je osiguravala spomenuti ugostiteljski objekt.

Dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevo nije izašao na izvršenje uviđaja, ali su pripadnici MUP-a SŽ poduzeli sve istražnje radnje. Zbog optužbe da je izvršio krivično djelo teška tjelesna ozljeda policija je uhitila osobu inicijala K.M. rođenu 1990. godine. Istraga u rasvjetljavanju ovog događaja je u tijeku.

Osim toga, pripadnici Treće policijske uprave SŽ jučer u 18 sati uhitili su osobu inicijala B.H. (1980), zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda osobi N.I.

Pripadnici prometne policije SŽ također su imali mnogo posla, te su u protekla 24 sata uručili 430 prekršajnih naloga, te iz prometa isključili 47 vozača, koji su vozili pod djelovanjem alkohola.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.