mup rs

Uhićen Krunićev tjelohranitelj zbog sudjelovanja u njegovom ubojstvu, priznao svoju ulogu

Foto: RAS Srbija
Uhićen Krunićev tjelohranitelj zbog sudjelovanja u njegovom ubojstvu, priznao svoju ulogu
11.05.2019.
u 15:33
Pogledaj originalni članak

Pripadnici Uprave za organizirani i teški kriminalitet MUP-a RS su jučer uhitili osumnjičenog R.G., radnika zaštitarske tvrtke „Sector Security“, zbog kaznenog djela teško ubojstvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića.

Načelnica Odjel za odnose s javnošću Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske Mirna Miljanović rekla je Feni da je R.G., 22. travnja ove godine, oko 22.30 sati, u mjestu Glamočani, općina Laktaši, zajedno sa Željkom Kovačević, Benedijem Đukanovićem i Emilijom Baldom izvršio predmetno kazneno djelo.

Kako piše Klix.ba uhićen je radnik tvrtke Sector Security Rodoljub Gajić i predan je nadležnom tužiteljstvu u Banjoj Luci koje će ga ispitati i donijeti odluku o prijedlogu pritvora za njega. 

Gajić je osumnjičen da je sudjelovao u ubojstvu Slaviše Krunića, a navodno je tijekom ispitivanja priznao svoju ulogu, priopćeno je iz MUP-a Republike Srpske.

Kako Klix neslužbeno doznaje, Gajić je bio tjelohranitelj Slaviše Krunića i radio je na osiguranju kuće, odnosno djece i supruge Slaviše Krunića. 

On je, kako se doznaje, odavao informacije o mjestu boravka i kretanju svog nadređenog. Prema posljednjim informacijama, nakon što je priveden u prostorije MUP-a RS on je priznao sudjelovanje u organizaciji likvidacije.

Podsjetimo, u Glamočanima kod Banje Luke, u pucnjavi, 22. travnja, ubijene su tri osobe, a jedna je teško ozlijeđena iz vatrenog oružja. 

Ubijeni su vlasnik tvrtki "Sector Security" i "Žitoprodukt", "Žitopeka", "Žitoprodukt", "Sektor ADS" i "Sektor ZOS" Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratitelja Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratitelj Goran Ilić ranjen.

Policija RS-a podnijela je ranije izvješće protiv tri osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su 22. travnja u mjestu Glamočani, općina Laktaši, izvršile kazneno djelo teško ubojstvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića te pokušaj teškog ubojstva Gorana Ilića.

Izvješćem su obuhvaćeni Željko Kovačević, koji je ubijen u noći napada, Emilio Balda i Benedi Đukanović, koji je u bijegu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.