U Donjem Vakufu

Uhićen muškarac koji je djeci pokazivao spolni organ i mamio ih u kombi

Uhićen muškarac koji je djeci pokazivao spolni organ i mamio ih u kombi
26.10.2016.
u 15:51
"Policija je uhitila muškarca inicijala B.G. (1983.) iz Bugojna koji je na putu prema Srednjoj mašinskoj školi upućivao djeci vulgarne riječi sa seksualnom konotacijom, skidao odjeću i pokazivao spolni organ", rekli su iz MUP-a
Pogledaj originalni članak

Tridesettrogodišnji muškarac iz Bugojna je nekoliko puta tijekom mjeseca listopada u krugu nekadašnje tvrtke Janj djeci pokazivao spolni organ i mamio ih u bijeli kombi, a policija ga je uhitila prije dva dana, potvrđeno je za Klix.ba iz Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije.

Iz MUP-a SBŽ su kazali da su se roditelji stalno žalili kako na navedenom mjestu viđaju muškarca u crvenom prsluku i bijelom kombiju kako djeci pokazuje spolni organ i mami ih u vozilo.

"Policija je prije dva dana, 24. listopada u jutarnjim satima uhitila muškarca inicijala B.G. (1983.) iz Bugojna koji je na putu prema Srednjoj mašinskoj školi upućivao djeci vulgarne riječi sa seksualnom konotacijom, skidao odjeću i pokazivao spolni organ. Policija je pristupila navedenom događaju prema prethodnim saznanjima da se još u nekim gradovima dogodio sličan slučaj te je nad uhićenim izvršena kriminalistička obrada", kazali je za Klix glasnogovornik MUP-a SBŽ Rusmir Prohan.

Kako doznaju, djeca su se stalno žalila roditeljima i zaposlenicima tvrtke kako ne smiju proći do škole, a kada je jedan od radnika prije dva dana pokušao provesti djecu do škole, policija je već bila na mjestu događaja i uhitila navedenu osobu inicijala B.G.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.