Granična policija BiH

Uhićen državljanin Crne Gore te dva državljanina BiH

Uhićen državljanin Crne Gore te dva državljanina BiH
01.02.2016.
u 13:17
Na MGP Brod na ulasku u BiH u subotu su uhićeni E.L. (1961.), državljanin BiH, istoga dana na MGP Gradiška prilikom ulaska u BiH uhićen je G.M. (1961.), također državljanin BiH
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Jedinice granične policije Trebinje u nedjelju su uhitili državljanina Crne Gore M.Š. (1986.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Interpol Budimpešta raspisao tjeralicu zbog krivičnog djela „krijumčarenje ljudi“. Osoba je kontrolirana na ulazu u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Deleuša.

M.Š. je predat službenicima Sudske policije Suda BiH, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Na MGP Brod na ulasku u BiH u subotu su uhićeni E.L. (1961.), državljanin BiH. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud Velika Kladuša zbog krivičnog djela „neovlašteno držanje oružja ili eksplozivnih materija“. Predat je službenicima Sudske policije Odžak.

Istoga dana na MGP Gradiška prilikom ulaska u BiH uhićen je G.M. (1961.) jer ga je potraživao Osnovni sud Banja Luka zbog krivičnog djela „tjelesna ozljeda“. Državljanin BiH G.M. predat je službenicima Sudske policije Banja Luka, navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.