Akcija u Sarajevu

Uhićen dok je davao mito inspektoru

Foto: N1
Uhićen dok je davao mito inspektoru
05.06.2017.
u 15:00
D.K. je nudio mito od 700 KM kako bi mu se omogućilo daljnje nelegalno poslovanje, budući da je radnja u njegovom vlasništvu više puta zapečaćena
Pogledaj originalni članak

Nakon što su inspektori Federalne uprave za inspekcijske poslove prije sedam dana prijavili Tužiteljstvu SŽ da im je tijekom kontrole ponuđen mito od strane D.K. vlasnika trgovačke radnje u Sarajevu, pripadnici MUP-a SŽ su po nalogu postupajućeg tužitelja poduzeli radnje koje su rano jutros okončane uhićenjem osumnjičenog D. K. prilikom davanja mita, javlja N1.

D.K. je nudio mito od 700 KM kako bi mu se omogućilo daljnje nelegalno poslovanje, budući da je radnja u njegovom vlasništvu više puta zapečaćena od strane Porezne uprave FBiH.

Tužiteljstvo sumnjiči D.K. za krivična djela davanje dara i drugog oblika koristi i povreda službenog pečata.

Nakon kriminalističke obrade u MUP-u SŽ osumnjičeni će biti predan u nadležnost Tužiteljstva SŽ te će postupajući tužitelj odlučiti od daljim mjerama prema osumnjičenom.

Tužiteljstvo SŽ ovom prilikom želi još jednom ohrabriti građane i inspekcijske organe da prijavljuju korupciju nadležnim institucijama kako bi se zajedno i uspješno borili protiv ove pojave.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.