ubojstvo kod Drvara

U šumi pogođen u glavu iz lovačke puške - sačmarice

U šumi pogođen u glavu iz lovačke puške - sačmarice
01.09.2015.
u 06:30
Ubijeni Perica Trninić (40) pogođen je u vrat i glavu, a vjeruje se da je do zločina došlo uslijed iznenadne svađe, ili ga je netko od lovaca slučajnu upucao
Pogledaj originalni članak

Nakon cjelonoćne potrage, mještani drvarskih Ataševaca u šumi su pronašli ubijenog 40-godišnjeg Pericu Trninića gdje je sjekao drva. Netko ga je usmrtio iz lovačke puške - sačmarice i ostavio u lokvi krvi. Pogođen je u vrat i glavu. Mještani su policajcima ispričali da je nastradali u subotu oko 18 sati otišao u smjeru šume i s obzirom da se nije vratio kući za njim su pokrenuli potragu. Beživotno tijelo su pronašli u nedjelju ujutro, nakon čega su o svemu alarmirali policiju, koja je na dobrom tragu i da otkrije ubojicu. Budući da Perica u posljednje vrijeme nije bio u svađi ni s kim, vjeruje se da je došlo do iznenadnog sukoba, najvjerojatnije upravo zbog sječe drva. Nije isključeno da ga je netko od lovaca slučajno usmrtio. Otvorena je opsežna istraga i uskoro će biti poznato više detalja.

- Tijelo je prevezeno u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, a urađena je i obdukcija koja je pokazala da je preminuo usljed rasprsnuća mozga - rekao je Ivica Vrdoljak, glasnogovonik MUP_a HBŽ. Kako se neslužbeno spominje, obdukcija tijela je pokazala kako su tri zrna metka iz lovačke sačmarice završila u njegovoj glavi, a jedan u vratu, što je i bilo kobno.

- Na mjestu događaja nije pronađeno puno korisnih dokaza, a u šumu je otišao sam pa nije bilo očevidaca. Mjesto gdje je pronađeno tijelo Trninića je slabo naseljeno, a tamo se uglavnom nalaze nomadi, koji čuvaju ovce- navode istražitelji. Kako navode njegovi susjedi, bio je oženjen i u braku je stekao troje djece, a imao je stado ovaca i većinu vremana je provodio čuvajući ih i baveći se poljoprivredom. Nikada nije bio u sukobu sa zakonom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.