SARAJEVO

U sudaru tramvaja ozlijeđeno 50 ljudi, jedan dječak teže

Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
U sudaru tramvaja ozlijeđeno 50 ljudi, jedan dječak teže
02.11.2013.
u 14:30
Vozila hitne pomoći su jurila gradom, a građani su bili u panici, jedno dijete ima ozljedu glave, niz je fraktura i drugih lakših ozljeda
Pogledaj originalni članak

Vijest o stravičnoj prometnoj nesreći u Sarajevu u kojoj je ozlijeđeno 50 osoba jučer je bila glavna tema crne kronike, a do nesreće između dva tramvaja je došlo oko 14 sati kod Tehničke škole u Sarajevu.

Više vozila hitne pomoći

Sudar se dogodio na skretnici kada su se sudarili tramvaj broj 3 koji je išao s Baščaršije prema Ilidži i tramvaj broj 6 koji se kretao iz pravca Ilidže. Na mjesto nesreće je stiglo više ekipa hitne pomoći i MUP-a SŽ-a. Ozlijeđeni su velikom brzinom prevezeni u Opću bolnicu “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu, kao i u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. U cijelom Sarajevu je jučer vladala panika, s obzirom da se putnici nisu javljali na mobitele, brojni članovi obitelji bili su u šoku. U glasnogovorništvu MUP-a SŽ potvrđeno je da je ozlijeđeno 50 osoba, ali se o uzrocima nesreće ne govori. Policija je tijekom cijelog poslijepodneva obavljala očevid, a angažiran je i sudski vještak prometne struke.

- U bolnicu je primljeno 25 osoba, među kojima je bilo i dijete. Svi su lakše ozlijeđeni, a dijete je zbog ozljeda glave prevezeno u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Dječak teže ozlijeđen

Dječaku su konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život, te je upućen na neurokirurgiju KCUS-a, rekao je prim. dr. Milan Mandilović na izvanrednoj konferenciji za medije u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš”. Svi su liječnici dignuti na noge i pomagali su pacijentima, priopćeno je. Konstatirane ozljede većinom su u frakture, a nesreća je prouzročila gužvu na prometnicama, te paniku među građanima.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.