mup sž

U Sarajevu uhićene dvije djevojke zbog droge

U Sarajevu uhićene dvije djevojke zbog droge
29.10.2017.
u 10:46
Pogledaj originalni članak

U Sarajevu su protekle noći dvije ženske osobe uhićene zbog posjedovanja droge, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije.

Sinoć u 23:40 sati policijski službenici Druge PU - PS Centar, uhitili su osobu E.K, rođenu 1998. godine iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila KD iz člana 239. KZ FBiH (Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga).

O navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, nakon čega je osoba uhićena 29. listopada 2017. godine u 01,45 sati i predana u službene prostorije Jedinice za osiguranje objekata izdržavanje uhićenih osoba.

Istu noć, 28. listopada 2017. godine u 00:02 sati policijski službenici Druge PU - PS Centar, uhitili su osobu N. Dž, rođenu 1996. godine iz Zavidovića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila KD iz člana 239. KZ FBiH (Posjedovanje i omogućivanje uživanja opojnih droga).

O navedenom je obavješten dežuni tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na dokumentiranju navedenog kaznenog djela, prenosi N1. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.