HOROR NA CESTI

Tragedija kod Karlovca: Poginuli otac i sin, putnici iz BiH teško ozlijeđeni, vatrogasci spasili 14-godišnjaka

Foto: Radio Mrežnica
Foto: Radio Mrežnica
27.12.2021.
u 19:32
Putnici u automobilu karlovačkih tablica na mjestu su poginuli dok je troje putnika u Mercedesu zadobilo teške tjelesne ozljede i zbrinuti su u općoj bolnici u Karlovcu.
Pogledaj originalni članak

Danas je oko 16.30 sati došlo do velike prometne nesreće kod Karlovca u kojoj je poginulo dvoje ljudi. Do nesreće je došlo u mjestu Tušilović na cesti DC-1 kod kućnog broja 36/A. Osim dvoje poginulih, tri su osobe ozlijeđene. Uzrok prometne nesreće je, prema svemu sudeći, neprilagođena brzina i neoprezno pretjecanje. 

Kako neslužbeno doznajemo, nesreću je prouzročio automobil karlovačkih tablica koji se kretao u smjeru Karlovca uslijed pretjecanja. Tom se prilikom vozač punom silinom zabio u vozilo marke Mercedes talijanskih tablica koje mu je stizalo iz suprotnog smjera. U tom vozilu nalazila se obitelj s područja BiH. 

Putnici u automobilu karlovačkih tablica na mjestu su poginuli dok je troje putnika u Mercedesu zadobilo teške tjelesne ozljede i zbrinuti su u općoj bolnici u Karlovcu.

Među ozlijeđenima je i 14-godišnje dijete, a najteže ozlijede zadobio je vozač Mercedesa i nije poznato je li u životnoj opasnosti. Na intervenciju su pozvani i vatrogasci karlovačkog JVP-a koji su trebali rezati lim smrskanog Mercedesa kako bi unesrećene uopće mogli izvući iz vozila.  

U automobilu karlovačkih tablica, neslužbeno doznajemo, nalazili su se otac i sin koji su preminuli na licu mjesta.  

Hitne službe pozvali su mještani koji su nam kazali da su bili uvjereni da je riječ o eksploziji, no tek se kasnije pokazalo da se dogodila strašna prometna nesreća.  Promet je na ovoj dionici obustavljen i vozači se preusmjeravaju na alternativne puteve.

Uz hitnu pomoć i vatrogasce na teren je izašla i karlovačka policija koja provodi očevid nakon čega će biti poznato više detalja o ovom strašnom događaju. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.