ukraden u italiji

Srbijanski državljanin ukradenim Audijem pokušao ući u BiH

Srbijanski državljanin ukradenim Audijem pokušao ući u BiH
01.06.2016.
u 13:32
Pogledaj originalni članak

 Pripadnici Postrojbe granične policije Bijeljina 31. svibnja na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača, spriječili su pokušaj ulaska osobe ukradenim vozilom Audi A4, nacionalnih oznaka Republike Srbije.

Prilikom granične kontrole policajci su uočili prepravke broja šasije te je utvrđeno da je Audi ukraden u Italiji i da je Interpol raspisao potragu za njim. Vozilom je upravljao G. D. (1965.), državljanin Srbije.

Prema nalogu tužitelja Okružnog tužiteljstva Bijeljina, vozilo je privremeno oduzeto i predano službenicima Centra javne sigurnosti Bijeljina.

Istoga dana, na MGP Gradina pripadnici PGP Gradiška, prilikom ulaska u BiH, priveli su državljanina BiH O. M. (1963.). Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuju osnovni sudovi Banja Luka i Teslić zbog kaznenih djela "krađa" i Osnovni sud Mrkonjić Grad zbog kaznenog djela "prikrivanje". Predat je službenicima Sudske policije Gradiška.

Službenici Postrojbe granične policije Orašje 1. lipnja uhitili su A. B. (1980.), državljanina BiH, jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Živinice zbog kaznenog djela „prevara“.

Kontroliran je na MGP Orašje pri ulasku u BiH i bit će predan Sudskoj policiji Odžak, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.