Čedomorstvo

Rodila na ulici i bebu bacila u rijeku Drinu

Rodila na ulici i bebu bacila u rijeku Drinu
27.12.2016.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

Policija u Zvorniku uhitila je 31-godišnju ženu iz tog mjesta zbog sumnje da je počinila čedomorstvo. Kako mediji neslužbeno doznaju, uhićena je 31-godišnja Suzana V. koja je rodila u noći s nedjelje na ponedjeljak na šetalištu u središtu grada, pokraj zvorničke knjižnice.

Tražila liječničku pomoć

Kako je za Faktor potvrđeno iz Centra javne sigurnosti Zvornik, privedena je u ponedjeljak ujutro nakon što se javila u zvornički Dom zdravlja radi pregleda.

Pregledom je utvrđeno kako je tijekom noći rodila, a kako je sama izjavila, bebu je bacila rijeku. Naime, Odjelu kriminalističke policije Centra javne sigurnosti Zvornik je oko 8.40 sati prijavljeno da se u Dom zdravlja Zvornik, radi pružanja liječnička pomoći, javila S. V. (1985.) iz Zvornika. Po prijavi su postupili policijski službenici Odjela kriminalističke policije Centra javne sigurnosti Zvornik, koji su utvrdili kako je S. V. u tijeku noći 25. na 26. prosinca, u razdoblju od 00.30 do 1 sat, rodila u Ulici svetog Save u Zvorniku, nakon čega je novorođenče odnijela do rijeke Drine i bacila ga u vodu.

Prijava tužitelju

- Nakon prijave, istražitelji su izašli na mjesto događaja, gdje su pronađeni tragovi koji upućuju na to da je počinjeno ovo kazneno djelo.

Tijekom jučerašnjeg dana odrađena je kriminalistička obrada nad osumnjičenom S. V., nakon čega će, u dogovoru s postupajućim tužiteljem, biti odlučeno o daljnjim mjerama i radnjama u ovom slučaju, kazao je glasnogovornik CJS Zvornik Miljan Bobar. •

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.