novi detalji

Raspisana tjeralica za još jednom osobom zbog ubojstva obitelji Đokić

Raspisana tjeralica za još jednom osobom zbog ubojstva obitelji Đokić
25.10.2021.
u 08:52
Pogledaj originalni članak

Policija u Srbiji raspisala je tjeralicu za još jednom osobom zbog ubojstva tročlane obitelji Đokić, izjavio je ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Vulin je za TV Pink rekao kako su pronađeni neoborivi dokazi da je glavni osumnjičeni G. DŽ. sudjelovao u ubojstvu obitelji Đokić, poput novca na njegovom imanju i nekih predmeta “koji su bez sumnje bili iskorišteni za ubojstvo”.

Vulin je dodao kako je G. DŽ. ukazao na sudionike koji su kasnije privedeni i kojima je određen pritvor do 30 dana. Raspisali smo tjeralicu za još jednom osobom”, rekao je Vulin.

Vulin je istaknuo da se G. DŽ, nakon uhićenja branio šutnjom, ali je pred sucem za prethodni postupak iznio obranu.

Dodao je kako od početka bilo jasno da je ubojstvo izvršio netko tko poznaje obitelj Đokić i da je to bila “jako pažljivo, gotovo profesionalno pripremljena likvidacija”.

Vulin je naveo da je glavni osumnjičeni pripremao alibije i pokušavao opravdati svako svoje kretanje, a pokazivao je potpuno odsustvo empatije.

“Kao da se ništa nije dogodilo. Samo kada bi se došlo do njega, on bi počeo plakati i gubiti živce, ali kada bi ga pitali za članove (njegove) obitelji, bi li netko od njih mogao izvršiti ubojstvo, rekao bi da bi mogli. To je čovek spreman na sve”, naveo je Vulin.

Viši sud u Nišu je donio odluku o pritvoru do 30 dana za trojicu osumnjičenih, a dan kasnije i za još dvojicu osumnjičenih za ubojstvo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.