akcija "Transporter"

Policija u objektu Petra Dukića koji je u bijegu pronašla stotine kilograma marihuane

Foto: Klix.ba
Policija u objektu Petra Dukića koji je u bijegu pronašla stotine kilograma marihuane
16.11.2021.
u 17:17
Pogledaj originalni članak

U akciji "Transporter" koju provode policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske izvršeni su pretresi na više od 20 lokacija, uhićeno je najmanje devet osoba među kojima ima i policijskih službenika, a zaplijenjeno je stotine kilograma marihuane.

Velika količina marihuane je pronađena u objektu Petra Dukića koji je trenutno u bijegu. Droga je pronađena u njegovom objektu u Banjoj Luci, a policija za njim traga na širem prostoru ovog grada i u susjednim općinama.

Jedna od uhićenih osoba u ovoj akciji je i bivši savjetnik Dragana Mektića Bojan Cvjetić čiji su objekti danas pretreseni, piše Klix.ba. 

Uhićen je i inspektor MUP-a RS-a Mladen Milovanović koji je u okviru ove akcije policije već uhićen u srpnju ove godine. 
Ministar Dragan Lukač je na to rekao da čiste i svoje redove te da će biti još uhićenih policajaca.

Aktivnosti se realiziraju po naredbama Suda BiH i pod nadzorom Tužiteljstva BiH, a u realizaciji aktivnosti sudjeluje i Uprava krim policije, Specijalna antiteroristička jedinica, Žandarmerija Policijske uprave Banja Luka, Prijedor, Gradiška i Istočno Sarajevo. Pretreseni su stambeni objekti, zemljišta, automobili na više od 20 lokacija.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.