STRAVA U SOPOTU

Policija se oglasila priopćenjem: Djevojka pronađena zamotana u tepih je bila maloljetna!

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Policija se oglasila priopćenjem: Djevojka pronađena zamotana u tepih je bila maloljetna!
16.02.2020.
u 11:51
Kako uz djevojku nije bilo dokumenata jučer nije bilo moguće utvrditi njen identitet, a u priopćenju stoji da je to sada učinjeno.
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija se danas obratila kratkim priopćenjem o slučaju tijela djevojke pronađene jučer ujutro zamotane u tepih u naselju Sopot u Novom Zagrebu. Kako uz djevojku nije bilo dokumenata jučer nije bilo moguće utvrditi njen identitet, a u priopćenju stiji da je to sada učinjeno. 

"Jučer, 15. veljače oko 7.20 sati u Novom Zagrebu u Zemljakovoj ulici, na ulazu u podrum zgrade pronađeno je mrtvo tijelo nepoznate ženske osobe. Nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, no uzrok smrti još nije utvrđen. Utvrđen je identitet ženske osobe te je utvrđeno da se radi o maloljetnici", stoji u priopćenju.

Upućeni u problematiku za Jutarnji opisuju kako je “ovakav potez odbacivanja mrtvoga tijela obično potpis očajnika iz drogeraških krugova”.

Stanarka zgrade u Zemljakovoj ulici ispod čijeg prozora je tijelo pronađeno rekla nam je kako su je vika i udarci probudili i uplašili oko 7 ujutro. Njezin suprug odmah je išao pogledati što se događa kada je vidio pred zgradom Hitnu pomoć i policiju. Jedan od susjeda rekao nam je kako je vidio ženu umotanu u tepih i, koliko je uspio vidjeti, smatra da se radi o mladoj djevojci u dobi od 18, 19 godina. 

Još jedan susjed rekao nam je kako je prije otprilike mjesec dana ispred ulaza zgrade vidio dva muškarca kako sjede u sivom golfu i čekaju nekog, ali istaknuo je kako mu nije izgledao kao nitko poznat, dok drugi susjed kaže kako je prije par mjeseci, dok je pušio na svom prozoru, primijetio kako se cura i dečko svađaju u obližnjem parku, no brzo su se pomirili i zagrlili.  Dodao je kako je moguće da je riječ o stanarki te zgrade zbog toga što tu često "dolaze i odlaze studenti".

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.