u šumi kod Brčkog

Policija pronašla kokain kojeg su dileri zakopali u zemlju

Policija pronašla kokain kojeg su dileri zakopali u zemlju
15.02.2017.
u 10:28
Policajci su izvršili pretres vikendice i dijela šume, za koju su postojale spoznaje da su u njoj, osobe inicijala A.P. (33) i T.F.(33) s područja Brčkog, izvršile skrivanje i zakopavanje narkotičnih tvari
Pogledaj originalni članak

Nakon višednevnih opservacija osoba za koje su postojale informacije da vrše distribuciju opojnih droga, pripadnici Policije Brčko distrikta su u šumi u blizini mjesta Sandići, zakopanu u zemlji, pronašli opojnu drogu "kokain".

Policijski službenici su, tijekom jučerašnjeg dana, izvršili pretres vikendice i dijela šume, za koju su postojale spoznaje da su u njoj, osobe inicijala A.P. (33) i T.F.(33) s područja Brčkog, izvršile skrivanje i zakopavanje narkotičnih tvari i gdje su napravile tzv. 'štek'.

Tijekom akcije, policijski službenici su na mjestu događaja u šumi, zatekli žensku osobu A.P. (33) s područja Brčkog.

Pretresom terena, uz korištenje službenog psa obučenog za pronalazak narkotičnih sredstava i izvršenim kopanjem, u zemlji je pronađena i iskopana staklena tegla u kojoj se nalazila praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu "kokain", što je i potvrđeno preliminarnim kriminalističko-tehničkim vještačenjem.

Osoba A.P. privedena je u Policiju Brčko distrikta i nad njom je izvršena kriminalistička obrada, dok je za osobom inicijala T.F. raspisana tjeralica, priopćeno je iz brčanske Policije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.