Doboj

Policija kod braće pronašla arsenal vojnoga naoružanja

Policija kod braće pronašla arsenal vojnoga naoružanja
30.09.2017.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Policija iz Doboja pronašla je veću količinu vojnoga naoružanja, streljiva i opreme pretresom obiteljske kuće i pomoćnih prostorija koje, kao članovi obiteljskog kućanstva, koriste braća čiji su inicijali M. B. i S. B., s područja toga grada, priopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Prilikom pretresa, kako ističu iz Policijske uprave Doboj, koji je obavljen u četvrtak u obiteljskoj kući braće čiji su inicijali M. B. i S. B., pronađene su i oduzete dvije automatske puške, devet okvira za streljivo s ukupno 64 pripadajuća metka, jedna ručna bomba, 129 puščanih metaka, jedan tromblonski nastavak od automatske puške.

Kako dodaju iz Policijske uprave Doboj, pronađena su također i tri potiskivača streljiva za okvir automatske puške, dvije platnene torbe od okvira za streljivo u kojoj su se nalazila 24 puščana metka, jedan pištolj te rezervni alat i pribor.

Nad navedenim osobama, braćom čiji su inicijali M. B. i S. B. iz Doboja, obavljena je kriminalistička obrada.

Po dokumentiranju slučaja, protiv braće M. B. i S. B., kod kojih je u obiteljskoj kući i pomoćnim objektima nađena velika količina vojnoga naoružanja, streljiva i opreme, Okružnom javnom tužiteljstvu u Doboju bit će dostavljeno izvješće za počinjeno kazneno djelo nedopuštene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih tvari, priopćili su iz Policijske uprave Doboj. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.