uvrede i fizički napad

Policajac napadnut ispred Hitne pomoći u Trebinju

Foto: ilustracija
Policajac napadnut ispred Hitne pomoći u Trebinju
01.03.2020.
u 13:01
Pogledaj originalni članak

Osoba inicijala B.G. je uhićena je u Trebinju zbog sumnje da je napao policijskog službenika Policijske stanice Trebinje ispred prostorija Službe hitne medicinske pomoći Trebinje.

Naime, medicinski tehničar iz Službe hitne medicisnke pomoći Trebinje je pozvao policiju kako bi zaštitio sebe i svoje kolege od B.G. koji je bio u vidno alkoholiziranom stanju, a koji je ulazio u prostorije hitne pomoći i na razne načine ih ometao u radu.

Kako su rekli u Policijskoj upravi Trebinje, B.G. je uputio niz psovki i uvreda policajcima, a jednog je i fizički napao, prenose Nezavisne. 

"Po zaprimanju prijave policijski službenici su otišli na lice mjesta gdje su zatekli osobu inicijala B.G kako sjedi na klupi ispred Službe hitne medicinske pomoći Trebinje. Osoba se oglušila na zakonito izdane naredbe policijskih službenika. Nakon niza psovki i uvreda koje je uputilo policijskim službenicima, jednog policijskog službenika je i fizički napalo čime je počinilo klazneno djelo 'Napad na službenu osobu u vršenju službene radnje'", priopćeno je iz Policijske uprave Trebinje.
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.