Nesreća kod Cazina:

Poginula dok je autom žurila na posao

Poginula dok je autom žurila na posao
28.07.2016.
u 16:15
Pogledaj originalni članak

Nedžida Murić (19), iz naselja Tržac kod Cazina, stradala je u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros na izlazu iz spomenutog mjesta.

Do nesreće je došlo kada je golf, kojim je upravljala djevojka, nakon što je udario u drvo pored puta sletio s ceste te se nakon toga nekoliko puta prevrnuo.

Tom prilikom ona je zadobila teške ozljede glave uslijed kojih je preminula na licu mjesta, a prema neslužbenim informacijama u trenutku nesreće nije bila vezana pojasom, prenose Nezavisne.com

Istragu na licu mjesta obavili su pripadnici Druge policijske uprave iz Cazina, te je utvrđeno kako su nesreću uzrokovali klizav kolovoz i neprilagođena brzina uslovima i stanju na putu.

Prema neslužbenim informacijama, djevojka je u jutarnjim satima zakasnila na posao, te ju je žurba naposlijetku koštala života.

Njeni poznanici kažu kako je bila vjerena i da se ubrzo trebala udati, a zanimljvo je kako je poginula na isti dan kada i njena majka prije točno 19 godina. Tijelo djevojke je prebačeno na odjel za patologiju Županijske bolnice u Bihaću, gdje će biti obavljena njegova obdukcija.
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.